Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Vertommen

Moeilijke doorgang na ongeval op Brusselse Binnenring in Vilvoorde

VilvoordeOp de Binnenring rond Brussel is een ongeval gebeurd ter hoogte van Vilvoorde-Koningslo. Je kan er maar moeilijk passeren.

 1. Weerde

  Eerste namen, maar ook kopzorgen voor Weerdse Bierfees­ten door hoge productie­kos­ten: “Kiezen ervoor om die niet naar bezoekers door te rekenen”

  Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob, USED en Level Six: dat zijn de drie eerste namen die op de affiche van de 38ste Weerdse Bierfeesten prijken. Maar bij de organisatie zit men ondertussen met kopzorgen door de fel gestegen productiekosten, al worden die niet doorgerekend aan de bezoekers. “Het gevolg is wel dat we dit jaar de échte headliners moeten laten schieten”, klinkt het.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.