AZ Jan Portaels werft aan.
Volledig scherm
AZ Jan Portaels werft aan. © AZJP

Medewerkers AZ Jan Portaels in de kijker: Vervolledig jij het team?

vilvoordeAZ Jan Portaels zet haar medewerkers in de kijker en wil ook nieuwe mensen aanwerven. Een ziekenhuis heeft veel in huis. Zorgpersoneel, maar evengoed techniekers, poetsmedewerkers en keukenpersoneel.

 1. Organisatie Voodoo Village vreest nog niet na afgelasting Pukkelpop: “We kijken uit naar de resultaten van het testevenement van gisteren”
  Humbeek, grimbergen

  Organisa­tie Voodoo Village vreest nog niet na afgelas­ting Pukkelpop: “We kijken uit naar de resultaten van het testevene­ment van gisteren”

  Voodoo Village, het dance-festival in Humbeek, had grote plannen voor de editie van 4 september 2021. Het zou dit jaar groter worden dan ooit tevoren, met meer oppervlakte en meer bezoekers. Maar na het nieuws dat Pukkelpop niet doorgaat is het afwachten of alles goed gaat tenminste... Voor de organisatoren is het alles of niets.
 2. Restauranthouder wordt na 21 maanden bang afwachten vrijgesproken voor incident: “Wat ik anders had moeten doen? Die deur niet opendoen!”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Restaurant­hou­der wordt na 21 maanden bang afwachten vrijgespro­ken voor incident: “Wat ik anders had moeten doen? Die deur niet opendoen!”

  Van de hel naar de hemel. Met daartussen 21 maanden in het vagevuur. Zo kan het recente verleden van Wim Cloots (44) samengevat worden. Nadat hij meer dan 2 dagen in de cel zat na een incident met zijn ondertussen ex-partner werd hij vorige week eindelijk vrijgesproken door de Brusselse correctionele rechtbank. “In velen ben ik teleurgesteld maar sommige mensen hebben me ook positief verrast. Je echte vrienden leer je wel kennen als je hebt meegemaakt wat ik meemaakte”, blikt hij terug op zijn nachtmerrie.