Company day ISS - managers op de werkvloer
Volledig scherm
Company day ISS - managers op de werkvloer © RV

Managers van ISS voor één dag op de uitvoerende werkvloer tijdens Company Day

Donderdag 26 september was het eens wat anders bij ISS, een bedrijf dat facilitaire dienstverlening aanbiedt. Zo gaan de managers aan de slag op een andere werkvloer en draaien ze een dag mee in één van de uitvoerende teams. De sfeer in de keuken zit alvast goed, tussen de ochtend- en middagservice door klinken de hevige beats van The Lounge.

 1. Weinig middelen, maar toch ambitieus klimaatplan in Vilvoorde
  Vilvoorde

  Weinig middelen, maar toch ambitieus klimaat­plan in Vilvoorde

  De Vilvoordse gemeenteraad keurde op maandag 23 november zijn klimaatplan goed. De stad wil de CO2-uitstoot tegen 2030 met 40% terugdringen ten opzichte van 2011. Ze trekken de reducerende maatregelen van het vorige klimaatplan door tot 2030 en brengen extra maatregelen aan om in te spelen op de klimaatveranderingen van de naderende toekomst. Maar ze zijn duidelijk: “We hebben weinig middelen en kunnen dit niet alleen.”
 2. Wereldberoemde lambiek kreeg klappen in 2020, maar brouwerij Oud Beersel blijft sprankelen: “Vier 2021 met bubbels, een Pajots coupeke Bzart”
  PREMIUM
  Beersel

  Wereldbe­roem­de lambiek kreeg klappen in 2020, maar brouwerij Oud Beersel blijft sprankelen: “Vier 2021 met bubbels, een Pajots coupeke Bzart”

  Wat een jaar. Gert Christiaens (43) van brouwerij Oud Beersel maakte mee wat ook de grote champagnehuizen in Frankrijk meemaken: zijn wereldbefaamde Pajotse lambiekbieren kregen fameuze klappen nadat de horeca sloot, en de export naar het buitenland stilviel. En dat in hetzelfde jaar dat er nog 125 dollar voor een flesje Bzart in een New Yorks café werd neergeteld! Toch overheerst optimisme, met vier medailles op de Brussels Beer Challenge als kroon op het harde werk. “Ik kijk uit naar de lente, als mensen terug kunnen genieten van het leven, en van onze bieren”, zegt Christiaens ons met een blik op de toekomst.
 1. N-VA pleit voor toestemming tot sporten -12 jarigen: “Doe gewoon zoals in heel Vlaanderen?!”
  Vilvoorde

  N-VA pleit voor toestem­ming tot sporten -12 jarigen: “Doe gewoon zoals in heel Vlaanderen?!”

  In Vilvoorde houdt het lokaal bestuur maatregelen langer verstrengd aan dan elders in Vlaanderen. Dat is allesbehalve naar de zin van oppositiepartij N-VA. “Eerst was het de avondklok in plaats van de nachtklok, zoals in de rest van Vlaanderen. Nu kunnen de -12 jarigen nog steeds niet sporten, terwijl dat in de rest van Vlaanderen wel mag. Al die verschillende regels maken het ingewikkeld voor de inwoners.”
 1. Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachtige omstaanders
  Play

  Meisje valt van trein, maar wordt net op tijd gered door aandachti­ge omstaan­ders

 2. Vliegtuigje landt op snelweg en ramt auto
  Play

  Vliegtuig­je landt op snelweg en ramt auto