Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Man rijdt in op jongeren: “Geen poging doodslag, wel bedreigingen”

VilvoordeEen man uit Vilvoorde is veroordeeld tot 18 maanden cel met probatie-uitstel nadat hij in een dronken bui meermaals op een groepje jongeren zou zijn ingereden. Het parket Halle-Vilvoorde vervolgde de man voor poging doodslag, maar volgens de rechtbank was niet bewezen dat hij iemand wilde doden. Wel had hij de jongeren bedreigd en had hij daarbij zijn voertuig als wapen gebruikt, aldus de rechtbank.

 1. RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwijfeld iets op onze kaart”
  PREMIUM
  Halle

  RESTOTIP. N’Joy Bagels verrast met bijzondere bagels in Halle: “Jong en oud vindt ongetwij­feld iets op onze kaart”

  Julien (32) en Olivia Guerin (25) maken hun droom waar en openen in Halle N’Joy Bagels. Kwaliteit staat boven alles en dus maken broer en zus zowat alle gerechten in huis. Julien bedenkt bijzondere combinaties voor de bagels en Olivia spitst zich toe op de desserts en zoetigheden. Het duo hoopt in hun zaak jong en oud te verleiden op de Brusselsesteenweg.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Provincie bereikt geen consensus over gascentrale Vilvoorde: vergunning voor tweede keer geweigerd
  Vilvoorde

  Provincie bereikt geen consensus over gascentra­le Vilvoorde: vergunning voor tweede keer geweigerd

  Engie krijgt opnieuw geen vergunning van de provincie Vlaams-Brabant voor de bouw van een gascentrale in Vilvoorde. De twee N-VA-gedeputeerden Bart Nevens en Gunther Coppens stemden tegen, terwijl Ann Schevenels (Open Vld) en Tom Dehaene (CD&V) voor stemden. Omdat er geen consensus bereikt werd, krijgt Engie Electrabel geen vergunning. De bal ligt opnieuw in het kamp van minister Demir (N-VA).