Marc Baert
Volledig scherm
PREMIUM
© Marc Baert

Maissa (13) sterft nadat ze onwel wordt tijdens turnles: ze voelde zich een beetje misselijk, een paar uur later was ze dood

Ze voelde zich een beetje misselijk tijdens de turnles, een paar uur later was ze dood. De 13-jarige Maissa, een leerlinge uit het tweede middelbaar van de Virgo Plus-school in Vilvoorde, trok maandagnamiddag nog met een vriendinnetje naar de toiletten om wat koud water in haar gezicht te gooien. Maar in plaats van op te kikkeren, verloor ze het bewustzijn. Diezelfde dag overleed ze in het ziekenhuis.

  1. Op deze plekjes maakt Sinterklaas dit jaar z'n intrede in het Pajottenland en de Ring
    PREMIUM
    Pajottenland/De Ring

    Op deze plekjes maakt Sinter­klaas dit jaar z'n intrede in het Pajotten­land en de Ring

    Binnenkort komen sint en piet weer aan in ons land. In afwachting van 6 december trekt de Goedheiligman van gemeente naar gemeente om tekeningen en brieven op te halen, ook in Leuven en het Hageland. Wij hadden een videocall met de grote kindervriend in Spanje en vroegen aan sinterklaas waar hij en zijn gevolg de komende weken op bezoek komen. Voorlopig staan onder andere Vilvoorde, Halle, Meise en Tervuren al op zijn programma. Hier vind je een overzicht van zijn belangrijkste afspraken.