Voorzitster Annick Van den Berge van Lions Club Halle-Arenberg en Bartel Janssens, secretaris van Lions Brussel Hoofdstad.
Volledig scherm
Voorzitster Annick Van den Berge van Lions Club Halle-Arenberg en Bartel Janssens, secretaris van Lions Brussel Hoofdstad. © rv

Lions Clubs zamelen 10.000 euro in voor Rode Neuzen Dag met Smurfen

Lions Clubs Vilvoorde en Halle-Arenberg hebben liefst 10.000 verzameld voor de Rode Neuzen Dag, de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius om jongeren met psychische problemen te helpen. Ze verkochten daartoe Smurfjes met een rode neus. 

 1. N-VA pleit voor toestemming tot sporten -12 jarigen: “Doe gewoon zoals in heel Vlaanderen?!”
  Vilvoorde

  N-VA pleit voor toestem­ming tot sporten -12 jarigen: “Doe gewoon zoals in heel Vlaanderen?!”

  In Vilvoorde houdt het lokaal bestuur maatregelen langer verstrengd aan dan elders in Vlaanderen. Dat is allesbehalve naar de zin van oppositiepartij N-VA. “Eerst was het de avondklok in plaats van de nachtklok, zoals in de rest van Vlaanderen. Nu kunnen de -12 jarigen nog steeds niet sporten, terwijl dat in de rest van Vlaanderen wel mag. Al die verschillende regels maken het ingewikkeld voor de inwoners.”
 2. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Boer wil kudde van waterbassin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"
  Play

  Boer wil kudde van waterbas­sin voorzien, maar dat is buiten zijn koeien gerekend: "Stop! Wat doen jullie toch?"

 2. Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet
  Play
  Ze Zeggen Dat

  Daarom kies je best het eerste hokje in een openbaar toilet