Lien Warmenbol, Piet Van der Vliet en hun twee dochters.
Volledig scherm
Lien Warmenbol, Piet Van der Vliet en hun twee dochters. © RV

Lien (36) en haar man Piet (34) willen Vilvoords pand tegen begin volgend jaar omtoveren tot nieuwe koffiebar

Lien Warmenbol (36) en haar man Piet Van der Vliet (34) kochten begin september het pand op de hoek van de Bergstraat met de Lange Molenstraat in Vilvoorde. Tegen begin 2020 hopen ze het om te toveren tot een gloednieuwe koffiebar. 

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. N-VA pleit voor toestemming tot sporten -12 jarigen: “Doe gewoon zoals in heel Vlaanderen?!”
  Vilvoorde

  N-VA pleit voor toestem­ming tot sporten -12 jarigen: “Doe gewoon zoals in heel Vlaanderen?!”

  In Vilvoorde houdt het lokaal bestuur maatregelen langer verstrengd aan dan elders in Vlaanderen. Dat is allesbehalve naar de zin van oppositiepartij N-VA. “Eerst was het de avondklok in plaats van de nachtklok, zoals in de rest van Vlaanderen. Nu kunnen de -12 jarigen nog steeds niet sporten, terwijl dat in de rest van Vlaanderen wel mag. Al die verschillende regels maken het ingewikkeld voor de inwoners.”
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas