Incovo hield een tekenwedstrijd. Het werk van de winnaars staat op de ophaalwagens.
Volledig scherm
Incovo hield een tekenwedstrijd. Het werk van de winnaars staat op de ophaalwagens. © Incovo

Kunstwerken van winnaars tekenwedstrijd Incovo prijken op ophaalwagens

Machelen, Vilvoorde, Zemst, Meise en LonderzeelSinds begin dit jaar rijden een aantal gepimpte ophaalwagens door de straten van de Incovogemeentes. Ze zijn bestickerd met kunstwerken van inwoners of jongeren die school lopen in een van de vijf gemeentes waarvoor Incovo werkt. Alle kunstwerken gaan over hetzelfde thema: recycleren.

 1. ISS gaat samenwerking aan met bedrijf Water Experts “Niet enkel wij maar ook onze klanten kunnen zo leren hoe ze water besparen. Goed voor milieu en portefeuille”
  Vilvoorde, Gent

  ISS gaat samenwer­king aan met bedrijf Water Experts “Niet enkel wij maar ook onze klanten kunnen zo leren hoe ze water besparen. Goed voor milieu en portefeuil­le”

  ISS, een faciliteitenbedrijf voor onder andere schoonmaakdiensten en catering, met de hoofdzetel in Vilvoorde, wil zichzelf en haar klanten bewuster maken van hun waterverbruik. En er vooral ook wat aan doen. Daarvoor gaan ze in zee met Gents bedrijf Water Experts. “Je kan tot wel 50% water besparen bij bedrijven.”
 2. Fritaliaan start met leveringen aan huis en doet daarvoor beroep op jeugdhuis Blizzard
  Melsbroek

  Fritaliaan start met leveringen aan huis en doet daarvoor beroep op jeugdhuis Blizzard

  Wie binnenkort via een gloednieuwe app een frietje bij frituur Fritaliaan in Melsbroek bestelt, zal voor een levering aan huis kunnen kiezen. De frietjes zullen niet door werknemers van de frituur geleverd worden, wel door leden van jeugdhuis Blizzard. “Door het coronavirus heeft het jeugdhuis geen inkomsten meer en daarom willen wij het bestuur en de leden steunen”, zegt Angelo Bottiglieri van de Fritaliaan.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king