Weldra kan je inschrijven voor kinder- en jeugdkampen 2022 in Vilvoorde
Volledig scherm
Weldra kan je inschrijven voor kinder- en jeugdkampen 2022 in Vilvoorde © stad Vilvoorde

Kampen gedurende heel 2022: Meer capaciteit, meer kampen en verder vooruit boeken

vilvoordeMaandag 17 januari om 9 uur openen de inschrijvingen voor tal van activiteiten, kampen en uitstappen in Vilvoorde. Nieuw dit jaar is dat je direct tot en met de herfstvakantie kan inschrijven. Zo plan je zorgeloos je eigen vakantie.

 1. 
Van glazen bloemen tot kunst met bouwafval: deze 7 kunstenaars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van glazen bloemen tot kunst met bouwafval: deze 7 kunste­naars openen hun deuren tijdens Atelier in Beeld in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op 13, 14 en 15 mei vindt Atelier in Beeld voor het eerst in levenden lijve plaats. Dan kan je langsgaan bij honderden kunstenaars uit heel Vlaanderen om een kijkje te nemen in hun heiligdom. Wij doorzochten het aanbod en selecteerden zeven kunstzinnige plekjes in Brussel, de Rand en het Pajottenland. Van leerlingen tekenkunst in Gooik tot een internationale artieste in Elsene. Hier geef je je ogen de kost.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Man zonder rijbewijs neemt autosleutels van zijn vrouw zonder dat zij het wist en veroorzaakt ongeval met kind: “Mijn vrouw en ik zijn bijna gescheiden hierdoor”
  Vilvoorde

  Man zonder rijbewijs neemt autosleu­tels van zijn vrouw zonder dat zij het wist en veroor­zaakt ongeval met kind: “Mijn vrouw en ik zijn bijna gescheiden hierdoor”

  Beklaagde Z.O. moest zijn kinderen gaan halen op school. Dat doet hij altijd met het openbaar vervoer. Hij zou te laat zijn, en besliste daarom om de auto van zijn vrouw te nemen om toch op tijd te komen. De man had echter geen rijbewijs en mocht bovendien niet rijden na een eerder vonnis. Hij kroop toch achter het stuur en reed even later een fietser omver.