Roger De Quanter en Jeannine Debulpaep.
Volledig scherm
Roger De Quanter en Jeannine Debulpaep. © rv

Jeannine Debulpaep (85) en Roger De Quanter (87) blazen 65 huwelijkskaarsjes uit

vilvoordeJeannine Debulpaep (85) en Roger De Quanter (87) uit de Nijverheidstraat in Vilvoorde vieren hun briljanten huwelijk. Maar liefst 65 jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje. Ze zijn de fiere ouders van een zoon en hebben een viergeslacht in de familie. Achterkleinzoon Tiebe is daarvan de jongste telg.

 1. Nog geen rommelmarkten voor Vilvoorde
  vilvoorde

  Nog geen rommelmark­ten voor Vilvoorde

  9 juni luidde heel wat versoepelingen in voor het hele land. Er mag weer iets meer, maar toch is stad Vilvoorde nog wat voorzichtig. De versoepelingen in verband met sport en horeca gelden net als elders in Vilvoorde, maar een rommelmarkt zullen we er nog niet meteen zien. “De rommelmarkten in de zomer gaan we voorlopig niet opstarten”, klinkt het. De wekelijkse markten blijven wel door gaan. “Wat de rommelmarkten betreft zullen we dat geregeld evalueren. We willen ons vooral niet vergalopperen”, zegt burgemeester Hans Bonte (Vooruit).
 2. Sterrenchef sluit na 32 jaar restaurant Kasteel Diependael: “Jammer dat corona ons afscheidsjaar dwarsboomde”
  PREMIUM
  Elewijt

  Sterren­chef sluit na 32 jaar restaurant Kasteel Diependael: “Jammer dat corona ons afscheids­jaar dwarsboom­de”

  Na 32 jaar achter het fornuis van restaurant Kasteel Diependael in Elewijt te hebben gestaan, gaat topchef Noël Neckebroeck (65) eind juni met pensioen. 22 jaar lang had hij een Michelinster en vandaag pronkt hij nog steeds met een 16/20 in de culinaire gids GaultMillau, maar over drie weken sluiten Noël en zijn vrouw Rita (65) een belangrijk hoofdstuk in hun leven af. “Gelukkig mogen we nu nog even de deuren openen.”