Jeanne Alleman uit Machelen (84)
Volledig scherm
Jeanne Alleman uit Machelen (84) © Devogelaere Dennis

Jeanne Alleman uit Machelen krijgt 10.000ste coronaprik: “Bloemetjes zijn lief, maar vaccin is het échte cadeau”

vilvoorde, machelenHet Vaccinatiecentrum Bolwerk in Vilvoorde zette donderdag de tienduizendste prik. Die kwam terecht in de arm van Jeanne Alleman uit Machelen (84). Het was haar tweede spuitje. Om dat te vieren kreeg ze een bloemetje mee naar huis.

 1. Cora van Mora en ZEB lanceren kledinglijn met frikandellen en bitterballen: “Wie wil nu niet zo’n humoristische T-shirt?”
  Vilvoorde

  Cora van Mora en ZEB lanceren kleding­lijn met frikandel­len en bitterbal­len: “Wie wil nu niet zo’n humoristi­sche T-shirt?”

  Kledingketen ZEB en snackmerk Mora lanceren samen een nieuwe kledinglijn met T-shirts met frituursnacks. Eerder ontwierp ZEB ook al een Cara-, Zatte Rita- en Blankenbergecollectie. Met deze samenwerking met Mora mikt de kledingketen op de festivals. En dat net in het jaar waarin Mora-gezicht Cora haar 35-jarig ambassadeurschap viert. “Dit is een droom die uitkomt”, klinkt het.
 2. Morgen start Zomer van Asiat, voor het eerst in goede banen geleid door ONKRUID en Den Hoorn: “Elkaar terugvinden en samen genieten staat centraal”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Morgen start Zomer van Asiat, voor het eerst in goede banen geleid door ONKRUID en Den Hoorn: “Elkaar terugvin­den en samen genieten staat centraal”

  De stad gaat de komende vijf tot tien jaar in zee met ONKRUID en Den Hoorn voor het beheer en de aanpak op de ASIAT-site in Vilvoorde. De stad experimenteerde de afgelopen twee jaren zelf al met de voormalige legerkazerne, nu geven ze ze uit handen. Cultuur, sport en duurzaamheid zullen er alvast centraal staan. Deze zomer is er alvast opnieuw sprake van een bruisende editie van de Zomer van Asiat, leuke activiteiten en verse pizza’s uit de houtoven incluis.