Nieuw incidentenmeldingssysteem voor AZJP
Volledig scherm
Nieuw incidentenmeldingssysteem voor AZJP © AZJP

Incidentenregistratie moet kwaliteit verhogen

vilvoordeBij AZ Jan Portaels in Vilvoorde kan je binnenkort medewerkers met een nieuwe badge spotten. Die badge maakt deel uit van het nieuwe meldingssysteem. Dat moet incidenten en vooral potentiële incidenten in kaart brengen met het oog op verbetering. Woordvoerster Helena Polfliet: “We hechten enorm veel belang aan kwaliteit binnen ons ziekenhuis. Om te kunnen verbeteren moet je de foutjes kunnen registreren alvorens ze te kunnen aanpakken.” 

 1. Q&A. Sample Slow Jewelry opent zondag deuren voor publiek: “Minimale juwelen zijn tijdlozer”
  PREMIUM
  Brussel

  Q&A. Sample Slow Jewelry opent zondag deuren voor publiek: “Minimale juwelen zijn tijdlozer”

  Zondag zwaaien heel wat ambachtslieden in ons land de deuren van hun atelier open om mensen kennis te laten maken met hun stiel. Zo ook Nora (28) van Sample Slow Jewelry, de juwelierszaak die eerder dit jaar het levenslicht zag in de Notelaarsstraat in Brussel. “Een paar jaar geleden moesten juwelen heel trendy en hip zijn. Daar hou ik niet van. Minimale juwelen zijn tijdlozer.”
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.