Het station van Eppegem, waar de man aangetroffen werd
Volledig scherm
Het station van Eppegem, waar de man aangetroffen werd © Lukas

Inbreker met buit betrapt aan station, toch blijft hij alles ontkennen

EppegemEen Syrische twintiger die verdacht wordt van een woninginbraak in de Zemstse deelgemeente Eppegem riskeert 20 maanden cel. De jongeman werd kort na de inbraak opgepakt met de buit aan het station maar toch ontkent hij elke betrokkenheid. Opvallend: enkele dagen voor zijn arrestatie was hij vrijgelaten na een eerdere veroordeling voor gelijkaardige feiten.

 1. Echte krekels in een jasje van rode chocolade? Jsté verkoopt ze speciaal voor Rode Neuzen Dag
  Strombeek-Bever

  Echte krekels in een jasje van rode chocolade? Jsté verkoopt ze speciaal voor Rode Neuzen Dag

  Net dat tikkeltje extra? Dat vind je in de Rode Neuzen-actie van Jsté uit Strombeek-Bever, Nimavert uit Meise en Aubrion Chocolates. “Toen het Rode Neuzen-team ons contacteerde om mee op de kar te springen en mee op Rode Neuzen Tour te gaan, twijfelden we geen moment”, zegt Joost Machiels van Jsté. “Jammer genoeg gaat de tour niet meer door, we zijn blij dat we alsnog de aftrap kunnen geven hier.”
 2. Geen enkele coronapatiënt op Intensieve Zorgen, maar Jan Portaels moet wel helft van bedden op dienst vrij houden en dat heeft zo zijn gevolgen
  Vilvoorde

  Geen enkele coronapa­tiënt op Intensieve Zorgen, maar Jan Portaels moet wel helft van bedden op dienst vrij houden en dat heeft zo zijn gevolgen

  Sinds vorige week vrijdag moet AZ Jan Portaels in Vilvoorde zes bedden op Intensieve Zorgen vrij houden voor coronapatiënten. Een gevolg van de opschaling naar fase 1B in de ziekenhuizen. Alleen, in Vilvoorde ligt geen enkele coronapatiënt op Intensieve en dus blijven zes bedden op de dienst leeg. “Daardoor moeten we niet-coronapatiënten soms langer op spoed houden”, zegt woordvoerster Helena Polfliet.