Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

In beroep zwaardere straf voor man die dochter jarenlang misbruikte

Het Brusselse hof van beroep heeft een vijftiger uit Vilvoorde veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 jaar, waarvan 2 jaar met uitstel, omdat de man zijn eigen dochter jarenlang seksueel misbruikte. 

0 reacties

 1. Voetbalkampioen Yannick Carrasco opent straks sporttempel in Vilvoorde: “Plek waar jongeren zich indoor kunnen ontplooien, waar arm en rijk samenkomen”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Voetbalkam­pi­oen Yannick Carrasco opent straks sporttem­pel in Vilvoorde: “Plek waar jongeren zich indoor kunnen ontplooien, waar arm en rijk samenkomen”

  Vanaf 2022 kunnen Vilvoordenaren hun voetballershartje nog meer ophalen in eigen stad. Op een steenworp van de pleintjes waar topvoetballer en Vilvoordenaar Yannick Carrasco (27) vroeger zelf voetbalde als jonge gast, vond hij samen met twee kompanen een vaste stek voor zijn sportief initiatief YC5: de grote blauwe Focquet loods. Die wordt het decor voor gloednieuwe indoor terreinen voor voetbal, padel, crossfit en boks. “Ik zou het geweldig vinden als jonge talentjes hier ontdekt worden en hun droom net als ik kunnen verwezenlijken, dat zou ik geweldig vinden.”
 2. Van 1992 tot 2018 geen enkel groot tornooi gemist, maar corona houdt Danny (49) en zijn bekende vlaggen thuis van EK: “Onzekerheid is te groot”
  PREMIUM
  Diegem

  Van 1992 tot 2018 geen enkel groot tornooi gemist, maar corona houdt Danny (49) en zijn bekende vlaggen thuis van EK: “Onzeker­heid is te groot”

  Van het EK ‘92 in Zweden tot het WK ’18 in Rusland: veertien opeenvolgende grote voetbaltornooien lang was Diegemnaar Danny Gooris (49) erbij, maar aan die reeks komt nu waarschijnlijk een einde. Door het coronavirus is de kans klein dat we zijn gekende driekleur met opschrift ‘Diegem’ in de voetbalstadions zullen zien hangen. “De reeks doorbreken, doet me wel echt pijn”, vertelt Danny.