De baby van influencer Soraya S. stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis.
Volledig scherm
PREMIUM
De baby van influencer Soraya S. stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis. © RV

“Ik heb mijn baby niet gedood en ik zit helemaal niet in Frankrijk”: gezochte influencer schreeuwt onschuld uit

VilvoordeSoraya S. (28), een influencer die verdacht wordt van het doden van haar eigen baby, laat van zich horen. Opmerkelijk, want volgens het gerecht leeft ze al enige tijd ondergedoken in Frankrijk. “Niks van aan, ik ben gewoon in mijn thuisstad Vilvoorde”, beweert ze. “En ik heb niks te maken met de dood van mijn baby. Onterecht beschuldigd worden van betrokkenheid bij de dood van je kind..., dat is het ergste wat er is.”

  1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
    Mijnenergie

    Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

    Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.