Ook in de tweede film van 'De Buurtpolitie' is PeterSchoenaerts te bewonderen.
Volledig scherm
Ook in de tweede film van 'De Buurtpolitie' is PeterSchoenaerts te bewonderen. © Foto Facebook

"Iedereen denkt dat ik echt 'meneer Pastoor' ben"

VILVOORDEVilvoordenaar Peter Schoenaerts speelt 'meneer pastoor' in de tweede Buurtpolitiefilm. Die gaat op 4 februari in première. In navolging van de populaire VTM-reeks wordt een kassucces verwacht in de Vlaamse bioscopen. Schoenaerts, die vooral actief is met zijn toneelgroep 'Theater van A tot Z' gaat helemaal op in zijn rol van 'meneer pastoor'. "Ik word op straat zelfs gevraagd of ik echt 'meneer pastoor' ben", lacht hij.

  1. Ronald Detige (44) begeleidt de slachtoffers van de aanslagen in Zaventem en Brussel: “Veel mensen kijken nu pas voor de eerste keer de daders in de ogen”
    PREMIUM

    Ronald Detige (44) begeleidt de slachtof­fers van de aanslagen in Zaventem en Brussel: “Veel mensen kijken nu pas voor de eerste keer de daders in de ogen”

    Het parket van Brussel. Het kluwen van justitie waar misdadigers van de ergste soort worden opgespoord en vervolgd. Hier werkt ook Ronald Detige (44), al 13 jaar op de dienst slachtofferonthaal. Zijn rol is er een van de discretere aard, maar voor één keer treedt hij voor ons op de voorgrond om te vertellen wat hij precies doet. Het grote terreurproces van de aanslagen van 22 maart 2016 speelt daarbij een grote rol. “Na 7 jaar durven sommigen nog steeds niet aan die bewuste dag te denken.”
    Brussel