De mobiele sportinfrastructuur werd op het Rodenbachplein in Houtem geplaatst.
Volledig scherm
De mobiele sportinfrastructuur werd op het Rodenbachplein in Houtem geplaatst. © rv

Houtemse jongeren kunnen zich uitleven op mobiele sportinstallaties aan ATS

HoutemOp het Rodenbachplein in Houtem staan sinds kort enkele nieuwe mobiele outdoor sportinstallaties zoals een pingpongtafel en een voetbalkooi. De infrastructuur kan gebruikt worden door jeugdwerking Action Teen Spirit (ATS).

 1. Fans en familie juichen Noor Vidts naar de eindmeet: “Ik voelde mijn maag krimpen van spanning. Zo’n knappe prestatie!”
  vilvoorde

  Fans en familie juichen Noor Vidts naar de eindmeet: “Ik voelde mijn maag krimpen van spanning. Zo’n knappe prestatie!”

  Spanning en applaus vulde de Vilvoordse atletiekclub VAC deze namiddag. Daar verzamelden fans, kennissen en trainers om samen ‘hun’ Noor Vidts naar de eindstreep te supporteren. “Ze is een ambassadrice van de stad en van haar sport”, klonk het. Ondanks dat haar knappe prestatie van 2:09:05 op de 800 meter, net niet voldoende was voor olympisch brons op de zevenkamp, was iedereen heel positief: “Ze deed het fantastisch, en dit is nog maar het begin!”
 2. “Haar beste meerkamp en mijn mooiste verjaardag ooit!”: blakend van trots zien ouders Noor Vidts vierde worden
  PREMIUM
  vilvoorde

  “Haar beste meerkamp en mijn mooiste verjaardag ooit!”: blakend van trots zien ouders Noor Vidts vierde worden

  Vilvoorde, vijf minuten na het einde van de zevenkamp op de Olympische Spelen in Tokio. Ten huize Vidts knalt de champagnekurk en is er heel even tijd voor een videocall met dochter Noor. Net vierde geworden na een knappe prestatie op de 800 meter. “En nu? Dopingcontrole, hé. Dat hoort zo.” Ondanks de blakende trots zijn mama Els Rogiers (57) en papa Pierre Vidts (59) gelijk ook een baken van nuchterheid. Noor moet het ergens meegekregen hebben, natuurlijk.
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.