Burgemeester Hans Bonte.
Volledig scherm
Burgemeester Hans Bonte. © Lukas

Hans Bonte wil 21 Vilvoordse kinderen uit Syrië halen: “Zet desnoods B-Fast in”

In Syrië zitten momenteel 21 kinderen met een Vilvoordse moeder of vader vast in erbarmelijke omstandigheden. Dat zegt Vilvoords burgemeester Hans Bonte (sp.a) en die informatie wordt ook bevestigd aan VTM NIEUWS. Bonte pleit ervoor om de kinderen zo snel mogelijk te redden. “De regering moet haar kop uit het zand halen.”

 1. REPORTAGE. Dit is 'm dan, deze kerstboom van 18 meter hoog zal Brusselse Grote Markt inpalmen: “27 jaar geleden gekregen als kerstgeschenk”
  PREMIUM
  Brussel/Sint-Pieters-Leeuw

  REPORTAGE. Dit is 'm dan, deze kerstboom van 18 meter hoog zal Brusselse Grote Markt inpalmen: “27 jaar geleden gekregen als kerstge­schenk”

  De tuin van het ‘Hôtel de la Chaumière du Lac’ in het Luikse Robertville was woensdagochtend het decor voor een jaarlijks ritueel dat ondertussen vergroeid is met de Brusselse kerstsfeer: de kap van de kerstboom. De achttien meter hoge Nordmann moet de Grote Markt doen heropleven in deze atypische eindejaarsperiode. Hoteleigenaars Didier en Birgit moeten hiervoor wel afscheid nemen van hun boom. “Het was een erg emotionele ochtend”, vertellen ze aan onze reporter, die alles vanop de eerste rij beleefde.
 1. Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel
  Play

  Jongeman zet tattoo Boris Johnson op enkel

 2. Cobra komt partijtje golf verstoren
  Play

  Cobra komt partijtje golf verstoren