Burgemeester Hans Bonte.
Volledig scherm
Burgemeester Hans Bonte. © Lukas

Hans Bonte wil 21 Vilvoordse kinderen uit Syrië halen: “Zet desnoods B-Fast in”

In Syrië zitten momenteel 21 kinderen met een Vilvoordse moeder of vader vast in erbarmelijke omstandigheden. Dat zegt Vilvoords burgemeester Hans Bonte (sp.a) en die informatie wordt ook bevestigd aan VTM NIEUWS. Bonte pleit ervoor om de kinderen zo snel mogelijk te redden. “De regering moet haar kop uit het zand halen.”

44 reacties

 • Stephanie Lambrechts

  2 jaar geleden
  Carolus, ouders hebben niet altijd de schuld als hun kind het verkeerde pad op gaat, daar mag je die mensen niet op afrekenen. En nog liever bij oma en opa, dan dat ze verhongeren en omkomen. Het zijn ten slotte kinderen!
 • Luc Julien

  2 jaar geleden
  B-fast ligt op zijn gat... bestaat in de praktijk niet meer ! Trouwens, ongewapende hulpverleners naar een land in oorlog ? Daar gaan veel kandidaten voor zijn...
 • Carolus Vif

  2 jaar geleden
  stephanie die oma en opa zijn wel diegenen die de ouders zo opgevoed hebben dat ze naar syrie trokken , wil je dat ze dat nogeens doen ??
 • Yves Van Rossem

  2 jaar geleden
  Op dit moment zitten in Syrië 21 kinderen vast waarvan de vader of de moeder uit Vilvoorde vertrok om als oorlogscrimineel te gaan "werken" in Syrië. Nu vraagt Hans Bonte om "even" B-Fast in te zetten ... op de kosten van de gewone Burger. Goed initiatief Bonte! het begint tijd te worden om een "carriereswitch" te maken ...
 • Stephanie Lambrechts

  2 jaar geleden
  Schaam jullie! Dit zijn kinderen! ze hebben een oma en opa in België, deze kinderen hebben er niet voor gekozen om daar in die omstandigheden op te groeien. Die ouders wel, hen kan je daar laten. Breng die kinderen terug naar hier bij opa of oma en geef ze een kans op een normaal leven, waar ELK kind trouwens recht op heeft!
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech