Kunstenaar Jonas Tuch aan het werk.
Volledig scherm
Kunstenaar Jonas Tuch aan het werk. © Marc Baert

Graffitikunstenaar fleurt Het Atheneum op met kleurrijke muurschildering

vilvoordeSecundaire school GO! Het Atheneum in Vilvoorde heeft een grondige metamorfose ondergaan. De afgelopen jaren kwamen er nieuwe lokalen en sportzalen bij en ook de ingang bevindt zich nu elders”, zegt directeur Ward Brouwers. “Dat wilden we extra in de verf zetten en dus kozen we voor een kleurrijke muurschildering.”

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 2. Zijn dochter was bob die dag, maar toch staat man terecht voor dronken rijden. “Ik wou enkel uit de parking manoeuvreren.”
  Meise

  Zijn dochter was bob die dag, maar toch staat man terecht voor dronken rijden. “Ik wou enkel uit de parking manoeuvre­ren.”

  S.D. staat terecht in de politierechtbank te Vilvoorde voor feiten die hij in september 2021 pleegde. Hij zou die dag dronken met de auto hebben gereden. Hij veroorzaakte bovendien een klein ongeval zonder gewonden op de parking van het restaurant voordat hij in dronken toestand koers naar huis zette. Bij aankomst thuis dronk hij naar eigen zeggen nog eens drie glazen wijn. Zo’n twee uur na zijn vertrek op de parking van het restaurant, klopte de politie aan zijn deur. Een getuige had de man dronken in zijn auto zien stappen om vervolgens tegen een andere geparkeerde auto te botsen. Deze getuige informeerde de politie.