Supporteren voor de Red Devils
Volledig scherm
Supporteren voor de Red Devils © Copyright : Geert De Rycke

Geen groot scherm in Vilvoorde “Zo’n grote kost voor zo weinig toeschouwers? Niet te verantwoorden”

vilvoordeHet stadsbestuur keek uit naar mogelijkheden tot het plaatsen van grote schermen en het samenhorigheidsgevoel op te roepen tijdens het EK voetbal. Jammer genoeg zal dat niet het geval zijn. Televisieschermen in de café’s kan op het eerste zicht wel.

 1. Aftellen naar Beigemse Brocante: “Nieuwe ploeg, veel standen, drie terrassen,... het geeft me eindelijk weer zelfvertrouwen”
  PREMIUM
  grimbergen

  Aftellen naar Beigemse Brocante: “Nieuwe ploeg, veel standen, drie terrassen,... het geeft me eindelijk weer zelfver­trou­wen”

  Een van de grootste en drukst bezochte brocantes staat voor de deur. Deelgemeente Beigem? Dat doet bij weinigen buiten Grimbergen een belletje rinkelen. Maar de Beigemse Brocante, die kennen ze tot ver. “Het was alles of niets op verschillende vlakken. Gelukkig werd het álles.” De straten hangen vol affiches, de nummertjes zijn op de stoep geschilderd, de gemeente maakt de straten helemaal klaar. De brocante hangt in de lucht!
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).