Boodschap van Sinterklaas.
Volledig scherm
Boodschap van Sinterklaas. © Stad Vilvoorde

Geen boot, wel videoboodschap van Sint voor brave kindertjes

VilvoordeSinterklaas spreekt de kindjes toe via een videoboodschap. De Sint en zijn boot kunnen dit jaar niet tot in Vilvoorde komen. De tekenwedstrijd kon zoals elk jaar wel doorgaan. “De Sint kijkt ieder jaar immers uit naar de vele tekeningen die hem gestuurd worden”, laat schepen Moad El Boudaati weten (Sp.a).

 1. Diegem pakt vanaf morgen aanhoudende overlast aan met actieplan: “Aarzel niet om ons te contacteren, liever een oproep te veel dan één te weinig”
  Diegem

  Diegem pakt vanaf morgen aanhouden­de overlast aan met actieplan: “Aarzel niet om ons te contacte­ren, liever een oproep te veel dan één te weinig”

  Men heeft er genoeg van in Diegem. Een aantal hangjongeren maakt het sinds enkele weken wel zeer bont in het centrum van de rustige gemeente. Als gevolg van talloze klachten bij de politie en op sociale media heeft het gemeentebestuur van Machelen samen met de politie een gestructureerde aanpak uitgewerkt. Vanaf maandag zal deze in werking treden. “Twijfel niet indien u getuige bent van eender welke vorm van overlast: bel ons”, benadrukt politiewoordvoerster Catherine Bodet.
 1. Terras wordt volledig weggevaagd door winterstorm
  Play

  Terras wordt volledig weggevaagd door winter­storm

 2. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit