De hennepplantage op de Akzo Nobel-site in Vilvoorde is mislukt.
Volledig scherm
PREMIUM
De hennepplantage op de Akzo Nobel-site in Vilvoorde is mislukt. © Marc Baert

Geen bier, noch isolatiemateriaal: hennepplantage op Akzo Nobel-site mislukt

VilvoordeDe hennepplanten op de Akzo Nobel-site in Vilvoorde hadden isolatiemateriaal voor het toekomstige woonproject op het perceel moeten opleveren, terwijl de bloemetjes voor een biertje gebruikt hadden moeten worden. Maar in plaats van hennepplanten is er vooral onkruid te zien op de site. “Slechte zaaiomstandigheden en geen al te beste grond hebben ervoor gezorgd dat de oogst mislukte”, klinkt het.

 1. RESTOTIP: Natuurelles: Glutenvrij, ecologisch en uiterst gezond: “Mijn klanten komen van heinde en verre voor onze eerlijke en gezonde keuken”
  PREMIUM
  tervuren

  RESTOTIP: Natuurel­les: Glutenvrij, ecologisch en uiterst gezond: “Mijn klanten komen van heinde en verre voor onze eerlijke en gezonde keuken”

  Elke week gaan wij op zoek naar nieuwe plekjes of nieuwe concepten waar je lekker kan eten of drinken. Van take away diensten tot brunch, nieuwe restaurants en originele concepten. We zetten ze graag voor jullie in de kijker. Deze keer gaan we voor hip, gezond en zeer lekker eten om af te halen bij Natuurelles in Tervuren. Vind hier meer leuke tips uit jouw buurt.
 2. Welke gevaarlijke fietspunten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Welke gevaarlij­ke fietspun­ten zijn in jouw gemeente op de VeloVeilig-kaart gezet? Ontdek ze hier

  Tussen 7 en 15 mei hebben tienduizenden fietsers deelgenomen aan VeloVeilig Vlaanderen, een initiatief van HLN in samenwerking met P&V-verzekeringen. In alle Vlaamse gemeenten zijn in totaal 41.473 meldingen gemaakt van gevaarlijke fietspunten: 19.239 afzonderlijke gevaarlijke fietspunten en 22.234 bevestigingen door andere fietsers. Op de VeloVeilig-kaart kan je alle gevaarlijke fietspunten vinden, kan je nog nieuwe fietspunten plaatsen én als er een gevaarlijke fietssituatie is opgelost, dan kan je dat ook melden. Zo maken we Vlaanderen samen VeloVeilig.