Frank Vander Linden komt naar de Kruitfabriek.
Volledig scherm
Frank Vander Linden komt naar de Kruitfabriek. © Guy Kokken

Frank Vander linden komt naar De Kruitfabriek

vilvoordeOp 30 mei beet Meskerem Mees de spits af wat de Sofa-babbelconcerten betreft. Op zondag 27 juni om 11 uur zit Frank Vander linden op de sofa bij Douglas Firs voor de tweede editie.

 1. Organisatie Voodoo Village vreest nog niet na afgelasting Pukkelpop: “We kijken uit naar de resultaten van het testevenement van gisteren”
  Humbeek, grimbergen

  Organisa­tie Voodoo Village vreest nog niet na afgelas­ting Pukkelpop: “We kijken uit naar de resultaten van het testevene­ment van gisteren”

  Voodoo Village, het dance-festival in Humbeek, had grote plannen voor de editie van 4 september 2021. Het zou dit jaar groter worden dan ooit tevoren, met meer oppervlakte en meer bezoekers. Maar na het nieuws dat Pukkelpop niet doorgaat is het afwachten of alles goed gaat tenminste... Voor de organisatoren is het alles of niets.
 2. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.
 3. Vilvoorde vraagt OVAM om versneld tien mogelijk met PFOS vervuilde sites te onderzoeken
  Vilvoorde

  Vilvoorde vraagt OVAM om versneld tien mogelijk met PFOS vervuilde sites te onderzoe­ken

  Het stadsbestuur van Vilvoorde vraagt de Openbare Vlaamse Afvalstoffenmaatschappij (OVAM) om tien percelen die mogelijk met PFOS vervuild zijn bij hoogdringendheid te analyseren. In heel Vilvoorde zijn 205 percelen mogelijk vervuild met PFOS, maar Vilvoords burgemeester Hans Bonte (Vooruit) wil tien ervan snel laten controleren omdat ze in woongebieden liggen of omdat er bouwplannen zijn.