Fyzix Vilvoorde. Vlnr: Daan Van Moer, Ken Colombie.
Volledig scherm
PREMIUM
Fyzix Vilvoorde. Vlnr: Daan Van Moer, Ken Colombie. © RV

Fitnesssector komt opnieuw in actie: “Bewijs dat fitness depressies en zelfdoding kan terugschroeven ligt op tafel, en tóch mogen we niet open”

Vilvoorde, vlaanderenDe fitnesssector voelt zich enorm aan de kant geschoven en kaart daarom al voor tweede maal op korte tijd de aanhoudende verplichte sluiting aan met een actie. “De gezondheidswinst die kan gehaald worden door heropening van de fitnesszalen is direct, evident en hoogdringend”, vertelt Bart Colombie, directeur bij European Fitness Academy.

  1. Kapper Marc (52) beleefde de gloriejaren van Tien Om Te Zien achter de schermen: “Ik moet goed werk geleverd hebben. De zangeres van Snap wou alleen nog door mij gekapt worden”
    PREMIUM
    Halle

    Kapper Marc (52) beleefde de glorieja­ren van Tien Om Te Zien achter de schermen: “Ik moet goed werk geleverd hebben. De zangeres van Snap wou alleen nog door mij gekapt worden”

    Tien weken lang duikt VTM in de archieven van het legendarische muziekprogramma Tien Om Te Zien. De kapsels van Vlaamse artiesten én wereldsterren werden destijds door kapper Marc Dekegel (52) uit Halle in de plooi gelegd. Speciaal voor ons haalt hij herinneringen op. Van Sergio die Take That-fans te grazen nam tot Paul Severs die in de file op de snelweg een privéconcertje weggaf aan de andere automobilisten. “Tijdens dat half uurtje in de kappersstoel werd er vrijuit gepraat”, zegt Marc. “Maar dat vertrouwen moest ik eerst wel verdienen.”