In Vilvoorde stonden negen fitnesstoestellen buiten.
Volledig scherm
In Vilvoorde stonden negen fitnesstoestellen buiten. © Marc Baert

Fitnesscentra zetten toestellen opnieuw buiten uit protest tegen sluiting

VilvoordeVerschillende fitnesscentra in ons land hebben zondag voor de tweede keer op korte tijd geprotesteerd tegen de gedwongen sluiting als gevolg van het coronavirus. Ook bij Fyzix in Vilvoorde nam men deel aan de actie. Daar werden negen fitnesstoestellen op de parking geplaatst, zodat iedereen in de buitenlucht kon fitnessen.

 1. Vaccinatiecentrum Het Bolwerk roept -40-jarigen op tot registratie op QVAX voor Johnson & Johnson: “28 juni is het weer zo ver”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Vaccinatie­cen­trum Het Bolwerk roept -40-jarigen op tot registra­tie op QVAX voor Johnson & Johnson: “28 juni is het weer zo ver”

  Sinds deze week kunnen personen tussen de 18 en 40 jaar oud via QVAX aangeven dat ze kandidaat zijn om het Johnson & Johnsonvaccin te ontvangen. “Op de eerste dag konden we meteen 98 mensen oproepen via QVAX”, bevestigt Mattias Kempeneers, centrumverantwoordelijke van vaccinatiecentrum Bolwerk. Het vaccinatiecentrum roept nu op om je te blijven registreren op QVAX.
 2. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 3. Nog geen rommelmarkten voor Vilvoorde
  vilvoorde

  Nog geen rommelmark­ten voor Vilvoorde

  9 juni luidde heel wat versoepelingen in voor het hele land. Er mag weer iets meer, maar toch is stad Vilvoorde nog wat voorzichtig. De versoepelingen in verband met sport en horeca gelden net als elders in Vilvoorde, maar een rommelmarkt zullen we er nog niet meteen zien. “De rommelmarkten in de zomer gaan we voorlopig niet opstarten”, klinkt het. De wekelijkse markten blijven wel door gaan. “Wat de rommelmarkten betreft zullen we dat geregeld evalueren. We willen ons vooral niet vergalopperen”, zegt burgemeester Hans Bonte (Vooruit).