Sabine Van Nieuwenhove hier volop in beweging. Ze is - net als Ken Colombie van Fyzix Vilvoorde - blij dat de fitness weer open is.
Volledig scherm
PREMIUM
Sabine Van Nieuwenhove hier volop in beweging. Ze is - net als Ken Colombie van Fyzix Vilvoorde - blij dat de fitness weer open is. © Margo Koekoekx

Fitness Fyzix Vilvoorde heropent in feeststemming: “Eerste klanten liepen om 6 uur ‘s ochtends over de rode loper”

VilvoordeDe rode loper ligt uit, alle plekjes zijn gereserveerd en iedereen die we binnen wandelt heeft een grote glimlach op het gezicht. De fitnesssector schreeuwde om te heropenen. “We hadden dit al veel eerder willen zien gebeuren, maar ons geluk kan niet op.”

  1. Fien Callens start met de Belgische selectie aan het WK volleybal: “Veel motivatie en engagement bij de Young Yellow Tigers”
    volleybal vrouwen

    Fien Callens start met de Belgische selectie aan het WK volleybal: “Veel motivatie en engagement bij de Young Yellow Tigers”

    Fien Callens is niet alleen trainer-coach van VC Oudegem, zij is ook de sportieve eindverantwoordelijke van de Young Yellow Tigers. TopVolley Belgium is erin geslaagd om samen met de Nederlandse Volleybalbond de organisatie van de wereldkampioenschappen voor meisjes U20 naar de ‘Lage Landen’ te halen. In sporthal De Lange Munte van Kortrijk en in het Topsportcentrum van Rotterdam gaan de beloftevolle volleybalsters van 9 tot 18 juli de strijd aan met de wereldtop.