Baert Marc
Volledig scherm
© Baert Marc

Felix Pizza bestaat drie jaar en dat wordt gevierd: eigenaar maakt samen met drie restaurants speciale pizza’s op basis van hun producten

Felix Ortiz (39) is een geboren en getogen Vilvoordenaar met Spaanse roots die het zoekt in de Italiaanse keuken. Hij bakt pizza’s sinds zijn 20 jaar en startte drie jaar geleden zijn eigen zaak’Felix Pizza’. Om dat te vieren gaat hij nu een samenwerking aan met drie gekende restaurants uit Vilvoorde en maakt telkens een pizza op basis van hun product. “De pop-uppizza’s zijn er al enkele maanden, maar deze drie worden extra speciaal.”

 1. Minister Somers bezoekt renovatieproject in Arsenaalstraat: “Goedkoper; efficiënter en sneller renoveren doen we samen”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Minister Somers bezoekt renovatie­pro­ject in Arsenaal­straat: “Goedkoper; efficiën­ter en sneller renoveren doen we samen”

  De energiecrisis slaat hard toe. De nood om te renoveren is groter dan ooit, niet alleen voor het klimaat, maar ook voor de portemonnee. Renoveren is voor veel mensen echter te duur, te veel ‘gedoe’ of te lang wachten. Daarom lanceerde Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open VLD) zijn project rond wijkrenovaties. Vilvoorde tekende hierop in, samen met ruim 200 andere steden en gemeenten. Samen met burgemeester Bonte (Vooruit) en schepen Paredis (CD&V), kwam Somers enkele werven inspecteren.
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).