Aanpassingen aan Schaarbeeklei Vilvoorde, reductie van rijvakken
Volledig scherm
Aanpassingen aan Schaarbeeklei Vilvoorde, reductie van rijvakken © Marc Baert

Eindelijk veilige fietspaden op Schaarbeeklei. “Daar offeren we een rijvak voor op”

vilvoordeNieuwe fietspaden die breed zijn en ver van de rijbaan ligt, nieuwe verlichting, een reductie van rijvakken en de snelheidslimiet. De Schaarbeeklei zal er straks veel veiliger uitzien. Weggebruikers maken zich wel zorgen over de reductie van de rijvakken.

 1. Ring TV-nieuwsanker en verzekeraar lopen marathon voor revalidatieziekenhuis: “Steun ons en help de kinderen van Inkendaal mee aan nieuwe speelplaats”
  Beersel

  Ring TV-nieuwsan­ker en verzeke­raar lopen marathon voor revalida­tie­zie­ken­huis: “Steun ons en help de kinderen van Inkendaal mee aan nieuwe speel­plaats”

  Ring TV-gezicht Kris Vander Gracht (44) en verzekeraar Sven Van Wonthergem (39) uit Beersel lopen zondag de marathon van Amsterdam voor het goede doel. Ze zamelen geld in voor de nieuwe speelplaats van de kinderen in revalidatieziekenhuis Inkendaal in Vlezenbeek. “We zijn allebei vader en dan ligt zo’n project je natuurlijk nauw aan het hart.”
 2. Inbreker opgepakt, vrijgelaten en meteen weer gearresteerd na nieuwe feiten: minderjarige illegaal verklaart dat hij op zoek was naar slaapplaats
  Vilvoorde/Diegem

  Inbreker opgepakt, vrijgela­ten en meteen weer gearres­teerd na nieuwe feiten: minderjari­ge illegaal verklaart dat hij op zoek was naar slaap­plaats

  De minderjarige inbreker die zaterdagochtend inbrak in gezelschapsspellenwinkel NerdScape in de Leuvensestraat in Vilvoorde heeft afgelopen weekend ook een ruit van een Esso-tankstation in Diegem en van een voertuig ingeslagen. Die feiten speelden zich af nadat hij opgepakt werd voor de inbraak bij NerdScape en vervolgens vrijgelaten werd. De illegaal werd inmiddels opnieuw gearresteerd.
 3. 9 WORKSHOPS om de gezellige herfst mee door te komen: van boomklimmen tot winterbarbecue en gitaar leren spelen voor aan het kampvuur
  PREMIUM
  halle, vilvoorde, tervuren, grimbergen, kapelle-op-den-bos

  9 WORKSHOPS om de gezellige herfst mee door te komen: van boomklim­men tot winterbar­be­cue en gitaar leren spelen voor aan het kampvuur

  De temperatuur begint weer te dalen en we weten: de zomer ligt bijna achter ons. Boomblaadjes beginnen te kleuren. Het duister valt sneller, Halloween staat voor de deur en we beginnen stilaan te snakken naar warme dekentjes en cosy in de zetel kruipen met een lekkere pot thee. Maar er is zo veel meer dan dat! Dus lijsten wij een aantal leuke workshops op om je de juiste inspiratie te geven om er op uit te trekken. Zo beleef je een leuke dag alleen, met je gezin of ben je even kinderloos door de leuke workshops waar je hen enkele uren plezier mee bezorgd. Van boomklimmen met het hele gezin tot kaarten drukken met een pastapers, jawel. Het zit er allemaal tussen. Dus kom uit die luie zetel en geniet van deze herfstworkshops.