Aanpassingen aan Schaarbeeklei Vilvoorde, reductie van rijvakken
Volledig scherm
Aanpassingen aan Schaarbeeklei Vilvoorde, reductie van rijvakken © Marc Baert

Eindelijk veilige fietspaden op Schaarbeeklei. “Daar offeren we een rijvak voor op”

vilvoordeNieuwe fietspaden die breed zijn en ver van de rijbaan ligt, nieuwe verlichting, een reductie van rijvakken en de snelheidslimiet. De Schaarbeeklei zal er straks veel veiliger uitzien. Weggebruikers maken zich wel zorgen over de reductie van de rijvakken.

  1. Het loopt al goed fout in splinternieuwe gevangenis van Haren: “We zijn te vroeg geopend, met veel te weinig personeel”
    Brussel

    Het loopt al goed fout in splinter­nieu­we gevangenis van Haren: “We zijn te vroeg geopend, met veel te weinig personeel”

    Amper drie weken geleden arriveerden de eerste gevangenen er, en het complex zelf is een goeie twee maanden geopend, maar het loopt nu al volledig in de soep in de splinternieuwe gevangenis van Haren. “Verschillende mensen willen hun ontslag geven, er is geen communicatie vanuit de directie en alle verloven worden geweigerd, omdat er weer te weinig personeel aanwezig is”, klinkt het. Het gemeenschappelijk vakbondsfront van ACOD, VSOA en ACV plant op woensdag 7 december dan ook een staking.