Borden Control Cruisers
Volledig scherm
Borden Control Cruisers © Margo Koekoekx

Eerste Control Cruisers-borden nu al in zicht

 1. Ligt oplossing snel groeiend huisartsentekort bij de lokale besturen? “Er is gewoon te weinig geld, de overheid moet bijspringen”
  PREMIUM
  Vlaamse rand

  Ligt oplossing snel groeiend huisartsen­te­kort bij de lokale besturen? “Er is gewoon te weinig geld, de overheid moet bijsprin­gen”

  De cijfers liegen er niet om en de stemmen van onze huisartsen al helemaal niet. Het huisartsentekort in de rand rond Brussel swingt de pan uit, en tegen 2025 voorspellen de cijfers een nog nijpender probleem. De huisartsen zelf trokken aan de alarmbel, maar waar ligt de oplossing? Wij klopten aan bij de lokale besturen en huisartsenkring Harno om te horen wat hun plan is. In de hoop dat er een plan is.
 2. “Virus krijgt vrij spel als je niet meteen naar huisarts belt”: dokter betreurt dat we te lang met symptomen rond blijven lopen
  PREMIUM
  Vlaamse Rand

  “Virus krijgt vrij spel als je niet meteen naar huisarts belt”: dokter betreurt dat we te lang met symptomen rond blijven lopen

  De Steenokkerzeelse huisarts Hanne Debucquoy trekt aan de alarmbel omdat ze merkt dat steeds meer mensen pas een week na de eerste coronasymptomen de dokter bellen. Ze roept iedereen dan ook op om bij het minste symptoom contact op te nemen met de huisarts. “Doe je dat niet, dan riskeer je veel anderen te besmetten en geef je het virus vrij spel”, klinkt het.
 1. Australische kat wint duel met kleine python
  Play

  Australi­sche kat wint duel met kleine python

 2. Geen flessenopener bij de hand? Dan komt dit wereldrecord van pas
  Play

  Geen flessenope­ner bij de hand? Dan komt dit wereldre­cord van pas