T.K. De Violier - Vilvoorde
Volledig scherm
T.K. De Violier - Vilvoorde © rv

Drie producties op de lange baan, de kerstman toverde gelukkig nog een lach tevoorschijn bij leden van T.K. De Violier

vilvoordeT.K. De Violier moest dit eindejaar bekendmaken dat al wel drie producties uitgesteld zijn naar 2023. “Zonder repetities, geen toneel natuurlijk. Jammer maar helaas.”

  1. Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadevergoeding: “Ze erkennen mij niet als slachtoffer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”
    PREMIUM

    Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadever­goe­ding: “Ze erkennen mij niet als slachtof­fer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”

    Al zeven jaar lang vraagt voormalig luchthavenmedewerkster Danielle Iwens (59) om door de verzekeringsmaatschappij erkend te worden als slachtoffer. Ze beschrijft hoe ze keer op keer haar verhaal moet doen aan verschillende expertiseartsen en intussen eindeloos lang wacht op de afhandeling van haar dossier. “Sinds vorig jaar werk ik ook niet meer op de luchthaven. Die aanslagen hebben alles veranderd, en ik ben op.”
    Brussel