septemberfeesten Peutie is toe aan haar 40ste editie: zie hier het bestuur dat afscheid neemt en de nieuwe lichting voorstelt:
boven vlnr: Veerle Cloetens, Veerle Bergen, Hilde De Greef, Bjorn Van Cauwenbergh, Steve Van Cleyenbreughel, Davy Van Dooren.  onderaan: voorzitter Walter De Greeff en Frieda Cloetens - Vilvoorde
Volledig scherm
PREMIUM
septemberfeesten Peutie is toe aan haar 40ste editie: zie hier het bestuur dat afscheid neemt en de nieuwe lichting voorstelt: boven vlnr: Veerle Cloetens, Veerle Bergen, Hilde De Greef, Bjorn Van Cauwenbergh, Steve Van Cleyenbreughel, Davy Van Dooren. onderaan: voorzitter Walter De Greeff en Frieda Cloetens - Vilvoorde © RV

Drie dagen feest voor 40ste editie van Septemberfeesten Peutie: Groot WK-scherm, veel muziek, kermis en tal van activiteiten

vilvoordeDit weekend is het 2+1 gratis in Peutie. Heel het centrum staat vol kraampjes en kermis in het teken van 40 keer Septemberfeesten. Om dat te vieren doen ze er een extra dag bij op vrijdag. 40 keer feesten, 10 jaar op de teller voor het bestuur. Dat brengt meteen ook het afscheid van de ‘oude’ garde en een enthousiaste verwelkoming voor de nieuwe ploeg. Goochelen, WK Wielrennen en optredens aan de lopende band. Wat kunnen we -naast mooi weer- nog meer wensen?

  1. Openluchtzwembad FLOW slachtoffer van vandalen en diefstal: “Serieuze gevolgen voor een organisatie met weinig middelen”

    Openlucht­zwem­bad FLOW slachtof­fer van vandalen en diefstal: “Serieuze gevolgen voor een organisa­tie met weinig middelen”

    Het openluchtzwembad van Pool Is Cool werd de voorbije weken getroffen door vandalenstreken en diefstal. Er werden onder meer een koelkast, zwembadreiniger en gereedschap gestolen. Daarnaast vallen er ook kleinere vernielingen op te meten. “Het is de eerste keer dat we zoiets meemaken”, zegt oprichter Paul Steinbrück. “Maar het berokkent veel schade aan een organisatie met weinig middelen zoals de onze.”