Merel De Prins werd in 2015 doodgereden in Vilvoorde door Aytekin.
Volledig scherm
Merel De Prins werd in 2015 doodgereden in Vilvoorde door Aytekin. © RV/Photo News

Doodrijder Merel De Prins tegengehouden met onverzekerde wagen

De 25-jarige Muhammed Aytekin heeft zijn voorwaarden geschonden, waardoor hij mogelijk terug in de gevangenis kan belanden. De doodrijder van Merel De Prins werd op 13 oktober door de politie tegengehouden in Sint-Pieters-Leeuw na vreemd rijgedrag. Aytekin zat in zijn wagen als passagier, maar na controle bleek de wagen niet verzekerd te zijn.

199 reacties

 • Leo Remant

  4 jaar geleden
  Hoeveel zijn er niet die het allemaal aan hun voeten vegen ,Turken die met trouwstoeten anderen in gevaar brengen , Marokkanen die zonder rijbewijs rijden , hoeveel voorbeelden zijn daar nu niet van , en er wordt niets aan gedaan
 • Jan Van de Velde

  4 jaar geleden
  Het zou vooral helpen als de wetgever de inbeslagneming zou bevelen van elk voertuig in zijn bezit (ook al is dat eigendom van een ander) of waarin de betrokkene achter het stuur wordt aangetroffen.
 • lilianne van neylen

  4 jaar geleden
  En zoals al vaker gezegd, die moordenaar loopt gewoon vrij rond in onze maatschappij! Ook nu zal hij geen nacht cel zien. Er moeten momenteel meer criminelen vrij rondlopen hier dan dat er opgesloten zitten! Arm, arm Belgie!!
 • Paul Philippaerts

  4 jaar geleden
  Wij de maatschappij moet dringend gevangenissen bijbouwen en stoppen met de schaarse centen te stoppen in het sponseren van koningklijke paleizen. De misdadigers hebben ook hun rechten. Maar ja als je weet dat justitie een moordenaar uit maasmechelen 10 jaar op zijn proces liet wachten en de dader ondertussen 10 jaar vrij rondliep. Dan gaan ze deze "gast" in ons land zeker niet de in de gevangenis zetten. De laksheid betaalt zichzelf dubbel terug.
 • Anthony van der Borght

  4 jaar geleden
  Zelf die trekken zich van niks aan . Langer in de cel laten .