Merel De Prins werd in 2015 doodgereden in Vilvoorde door Aytekin.
Volledig scherm
Merel De Prins werd in 2015 doodgereden in Vilvoorde door Aytekin. © RV/Photo News

Doodrijder Merel De Prins tegengehouden met onverzekerde wagen

De 25-jarige Muhammed Aytekin heeft zijn voorwaarden geschonden, waardoor hij mogelijk terug in de gevangenis kan belanden. De doodrijder van Merel De Prins werd op 13 oktober door de politie tegengehouden in Sint-Pieters-Leeuw na vreemd rijgedrag. Aytekin zat in zijn wagen als passagier, maar na controle bleek de wagen niet verzekerd te zijn.

199 reacties

 • Leo Remant

  2 jaar geleden
  Hoeveel zijn er niet die het allemaal aan hun voeten vegen ,Turken die met trouwstoeten anderen in gevaar brengen , Marokkanen die zonder rijbewijs rijden , hoeveel voorbeelden zijn daar nu niet van , en er wordt niets aan gedaan
 • Jan Van de Velde

  2 jaar geleden
  Het zou vooral helpen als de wetgever de inbeslagneming zou bevelen van elk voertuig in zijn bezit (ook al is dat eigendom van een ander) of waarin de betrokkene achter het stuur wordt aangetroffen.
 • Lilianne Van Neylen

  2 jaar geleden
  En zoals al vaker gezegd, die moordenaar loopt gewoon vrij rond in onze maatschappij! Ook nu zal hij geen nacht cel zien. Er moeten momenteel meer criminelen vrij rondlopen hier dan dat er opgesloten zitten! Arm, arm Belgie!!
 • Paul Philippaerts

  2 jaar geleden
  Wij de maatschappij moet dringend gevangenissen bijbouwen en stoppen met de schaarse centen te stoppen in het sponseren van koningklijke paleizen. De misdadigers hebben ook hun rechten. Maar ja als je weet dat justitie een moordenaar uit maasmechelen 10 jaar op zijn proces liet wachten en de dader ondertussen 10 jaar vrij rondliep. Dan gaan ze deze "gast" in ons land zeker niet de in de gevangenis zetten. De laksheid betaalt zichzelf dubbel terug.
 • Anthony van der Borght

  2 jaar geleden
  Zelf die trekken zich van niks aan . Langer in de cel laten .
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.
 2. Man drinkt uitzonderlijk een glas om de geboorte van zijn kleinkind te vieren en loopt tegen de lamp: “Ik drink nooit, maar ik had geen sigaretten meer”
  Vilvoorde

  Man drinkt uitzonder­lijk een glas om de geboorte van zijn kleinkind te vieren en loopt tegen de lamp: “Ik drink nooit, maar ik had geen sigaretten meer”

  F.S. had net heugelijk nieuws gekregen. Zijn dochter was bevallen en voor deze speciale gelegenheid dronk hij in het ziekenhuis een glas op de gezondheid van zijn kleinkind. Hij beweert in de politierechtbank dat hij anders nooit drinkt. “Het is geen excuus, maar ik had geen sigaretten meer”, verklaart hij. Vervolgens kroop hij achter het stuur en werd hij tegengehouden in Ternat. Daar bleek uit een ademtest dat hij te veel had gedronken.
 1. INTERVIEW. Pierre Kompany (74), afscheidnemend burgemeester van Ganshoren: “Mijn mooiste moment? Dat de inwoners op een mens hebben gestemd, en niet op een kleur”
  PREMIUM
  Ganshoren

  INTERVIEW. Pierre Kompany (74), afscheidne­mend burgemees­ter van Ganshoren: “Mijn mooiste moment? Dat de inwoners op een mens hebben gestemd, en niet op een kleur”

  De burgemeesterssjerp van de Brusselse gemeente Ganshoren geeft hij weldra door aan Jean-Paul Van Laethem, maar van een exit uit het politieke leven wil Pierre Kompany (74) nog lang niet weten. De eerste zwarte burgemeester van ons land wil zich blijven focussen op de samenwerking tussen België en Congo, maar ook – en vooral – op zijn familie. “De wil en discipline om te slagen in zijn werk: dat heeft Vincent van mij.”
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.