Een tocht door het donker - Arendlaan Vilvoorde
Volledig scherm
PREMIUM
Een tocht door het donker - Arendlaan Vilvoorde © Ellen Dewit

“Dit trekt inbrekers aan”: Bewoners Arendlaan zitten al sinds Nieuwjaar zonder straatverlichting

VilvoordeDe bewoners van de Arendlaan in Vilvoorde zitten in het donker. Letterlijk. De straatverlichting werkte sinds Nieuwjaar amper. De zaklamp zit bijna standaard op zak wanneer de mensen 's avonds de straat op moeten. De buurt vreest nu vooral een inbrakenplaag, en daar hebben ze reden genoeg voor.

 1. ISS gaat samenwerking aan met bedrijf Water Experts “Niet enkel wij maar ook onze klanten kunnen zo leren hoe ze water besparen. Goed voor milieu en portefeuille”
  Vilvoorde, Gent

  ISS gaat samenwer­king aan met bedrijf Water Experts “Niet enkel wij maar ook onze klanten kunnen zo leren hoe ze water besparen. Goed voor milieu en portefeuil­le”

  ISS, een faciliteitenbedrijf voor onder andere schoonmaakdiensten en catering, met de hoofdzetel in Vilvoorde, wil zichzelf en haar klanten bewuster maken van hun waterverbruik. En er vooral ook wat aan doen. Daarvoor gaan ze in zee met Gents bedrijf Water Experts. “Je kan tot wel 50% water besparen bij bedrijven.”
 2. “Padel is een van de weinige winnaars in deze coronacrisis”: Brusselse topspeler Jeremy Gala (28) legt uit waarom de sport zó populair is
  PREMIUM
  Brussel/Vlaamse rand

  “Padel is een van de weinige winnaars in deze coronacri­sis”: Brusselse topspeler Jeremy Gala (28) legt uit waarom de sport zó populair is

  Niet voetbal, niet wielrennen en ook niet basketbal, maar wel padel is dé sport van het moment. Ook in onze regio schieten de padelvelden als paddenstoelen uit de grond. Padel is dan ook één van de weinige sporten die we momenteel in volle coronacrisis nog mogen beoefenen. Brusselaar Jeremy Gala (28), de eerste professionele padelspeler van ons land, legt uit waarom het spelletje ons zo triggert en welke positieve invloed corona op de sport heeft.
 3. Op huizenjacht in... Grimbergen: “Ruime woningen, veel velden en luxepositie wat mobiliteit betreft”
  PREMIUM
  Grimbergen

  Op huizen­jacht in... Grimbergen: “Ruime woningen, veel velden en luxeposi­tie wat mobiliteit betreft”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week nemen vader en dochter Gert (56) en Stephanie Toye (30) van ERA IMMO TOYE ons mee op sleeptouw door de parel van Brabant: Grimbergen. Meer huizenjachten vind je in ons dossier.
 1. Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel
  Play
  bizar

  Aanhangwa­gen schiet los en wordt projectiel

 2. Binnenkijken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"
  Play

  Binnenkij­ken in het huis van Christoff: "Het eerste wat ik kocht was die koffer van Vuitton"