Brandweerlui staan paraat om covidpatiënten op te halen voor de brandweerpost van Vilvoorde.
Volledig scherm
Brandweerlui staan paraat om covidpatiënten op te halen voor de brandweerpost van Vilvoorde. © Marc Verlooy

Dit jaar geen kalender van onze brandweerlui: “Maar er zijn blijkbaar veel fans, we krijgen elke dag meer dan 10 telefoontjes over de kalender”

VilvoordeDe brandweerlui uit Vilvoorde en omstreken krijgen nog steeds dagelijks verschillende telefoons met de vraag naar hun jaarlijkse kalender. Dit jaar slaan ze echter een keer over door het rondtrekkende virus.

 1. Vilvoordse burgemeester Hans Bonte boos: “Lijsten die gemeenten krijgen om inwoners in quarantaine te controleren, volstaan niet”

  Vilvoordse burgemees­ter Hans Bonte boos: “Lijsten die gemeenten krijgen om inwoners in quarantai­ne te controle­ren, volstaan niet”

  De lijsten die de gemeenten krijgen om hun inwoners in quarantaine te controleren, volstaan niet. "Je kunt er geen risicoanalyse mee maken en er is geen extra personeel om iedereen te controleren", zegt de Vilvoordse burgemeester Hans Bonte (sp.a) in De Standaard. “Je kan zelfs de leeftijd niet zien en of die persoon naar het buitenland ging.”
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader
  Play
  Op Interventie

  Overvaller bedreigt personeel met neppistool: politie toont klopjacht op dader

 2. Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"
  Play

  Vlaming in New York: "Mensen zijn vandaag opgewekter"