Op- en afrittencomplex Vilvoorde -  Werken aan de Ring, De Werkvennootschap past aan.
Volledig scherm
Op- en afrittencomplex Vilvoorde - Werken aan de Ring, De Werkvennootschap past aan. © Marc Baert

De Werkvennootschap kondigt drie weken van zware hinder aan aan op- en afrittencomplex Vilvoorde

vilvoordeEr start een nieuwe fase voor de werken aan het op- en afrittencomplex aan de Brusselse Ring in Vilvoorde. De afrit van de binnenring gaat voor drie weken dicht vanaf 19 november. Het is nu reeds druk en aanschuiven daar, De Werkvennootschap kondigt nu nog extra hinder aan. “Omrijden kan, maar denk zeker aan openbaar vervoer wanneer je daar in de buurt moet zijn.”

  1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
    TV

    RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

    Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.