Hans Bonte, burgemeester van Vilvoorde.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Bonte, burgemeester van Vilvoorde. © Baert Marc

“De chaos die men daarboven creëert, heb ik nog nooit gezien!”: Bonte krijgt het op zijn heupen van federale overheid

Hans Bonte, de burgemeester van Vilvoorde, is het gepalaver van de federale regering over het coronavirus meer dan beu. “De ene dag warm blazen, de dag erop weer koud. Het ministerieel besluit omtrent de versoepelingen ontvingen we nog steeds niet en ze spreken alweer van verstrenging. Hallo federale regering?!”

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Tweetalige folder Aldi zet kwaad bloed in Vlaamse rand: “Gevolg van verbod op verkoop niet-essentiële goederen”
  Steenokkerzeel

  Tweetalige folder Aldi zet kwaad bloed in Vlaamse rand: “Gevolg van verbod op verkoop niet-essentiële goederen”

  In het hele land heeft Aldi deze week een tweetalige reclamefolder verspreid, maar dat zet kwaad bloed in de Vlaamse rand. Onder meer Steenokkerzeels burgemeester Kurt Ryon is niet opgezet met de tweetalige folder. Bij Aldi spreekt men van een gevolg van de verstrengde coronamaatregelen. “Maar volgende week krijgt iedereen weer de vertrouwde taalversie in de bus.”
 1. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?

 2. André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team
  Play

  André Hazes Junior wil deze Hedwig wel heel graag in zijn 'The Voice Senior'-team