Sammy Mahdi met de 'wereldberoemde' hond Pamuk.
Volledig scherm
PREMIUM
Sammy Mahdi met de 'wereldberoemde' hond Pamuk. © Bertje Warson

De acht plekjes van Sammy Mahdi in Vilvoorde: “Iedereen denkt aan een tweede Molenbeek, ik bewonder er de tuin à la Versailles”

Het gaat hard voor Vilvoordenaar Sammy Mahdi (31). De huidige jongerenvoorzitter van CD&V maakt zich op voor de voorzittersverkiezingen van zijn partij waarvoor hij zich kandidaat gesteld heeft. “De campagne draait volop”, zegt Mahdi. “Op 18 november weten we wie de nieuwe voorzitter wordt.” Samen met zijn hond Pamuk - de chow chow die eerder al Vlaanderens hart veroverde in De Slimste Mens Ter Wereld - vertoeft hij graag in zijn thuisstad. Hij selecteerde voor ons zijn lievelingsplekjes, of eerder de lievelingsplekjes van Pamuk. “Zij beslist waar we heen gaan, ik moet maar volgen”, zegt Mahdi.  

0 reacties

  1. Houtemse chirolokalen tot op de draad versleten, dus zoekt chiro sponsors voor nieuwbouw: “Alle bijdragen zijn welkom”
    Vilvoorde Houtem

    Houtemse chiroloka­len tot op de draad versleten, dus zoekt chiro sponsors voor nieuwbouw: “Alle bijdragen zijn welkom”

    De chiro van Houtem heeft na 70 jaar echt wel nood aan nieuwe lokalen. Het speciaal opgerichte bouwcomité organiseerde leuke acties, maar door corona kwamen die noodgedwongen 'on hold’ te staan. De chiro lanceert nu een oproep om toch aan de nodige fondsen te komen voor de bouw, die volgens jaar al moet starten. “Alle bijdragen zijn welkom. In theorie komen we er met 1.000 mensen die ons steunen met 100 euro per jaar.”