Bus rijdt zich vast aan kapperszaak Sven in Guldenschaapstraat te Vilvoorde.
Volledig scherm
Bus rijdt zich vast aan kapperszaak Sven in Guldenschaapstraat te Vilvoorde. © Lieve Adriaensen (via Facebook)

Chauffeur van harmonicabus verdwaalt in kleinste straatjes van Vilvoorde: “Bestuurders vinden de weg niet meer met al die omleidingen”

vilvoordeOpmerkelijk beeld in Vilvoorde-centrum woensdagochtend. Een tweeledige bus van De Lijn had zichzelf vastgereden in de kleine straatjes en deed de vlag en enkele gevelstenen van Kapper Sven aan de Guldenschaapstraat sneuvelen. “Hij raakte uiteindelijk door de bocht, maar niet zonder brokken.”

 1. Vijftigmeterbad, kabelskibanen en golfsurfbad op komst in domein in Hofstade: “Jaarlijks verwachten we zo’n 300.000 bezoekers”
  PREMIUM
  Hofstade

  Vijftigme­ter­bad, kabelskiba­nen en golfsurf­bad op komst in domein in Hofstade: “Jaarlijks verwachten we zo’n 300.000 bezoekers”

  Het domein Sport.Vlaanderen in Hofstade krijgt binnen een periode van vijf jaar een vijftigmeterbad, kabelskibanen en een golfsurfbad. Dat maakt Vlaams minister van Sport Ben Weyts bekend nadat de haalbaarheidsstudie afgerond werd. De gemeenten Zemst en Boortmeerbeek gaan mee investeren en zijn blij dat scholen opnieuw dicht bij huis kunnen zwemmen. De totale kostprijs wordt op 46 miljoen euro geraamd.
 2. RESTOTIP. Eaudilon by Tasteful Dining: “Uren genieten met een cocktail en eindeloze keuzes aan tapas”
  PREMIUM
  Roosdaal

  RESTOTIP. Eaudilon by Tasteful Dining: “Uren genieten met een cocktail en eindeloze keuzes aan tapas”

  Eaudilon by Tasteful Dining heeft pas op maandag 3 oktober de deuren geopend. De twee lokale ondernemers sloegen de handen in elkaar om de populaire zomerbar tot een winterse tapasbar om te vormen voor het komende halfjaar. En of dat concept zal aanslaan bij het grote publiek, want voor zo’n dergelijke ‘hippe’ tapasbar zal je in onze streek lang mogen zoeken. Wij waren er als één van de eersten bij om het nieuwe concept uit te testen!