Bus rijdt zich vast aan kapperszaak Sven in Guldenschaapstraat te Vilvoorde.
Volledig scherm
Bus rijdt zich vast aan kapperszaak Sven in Guldenschaapstraat te Vilvoorde. © Lieve Adriaensen (via Facebook)

Chauffeur van harmonicabus verdwaalt in kleinste straatjes van Vilvoorde: “Bestuurders vinden de weg niet meer met al die omleidingen”

vilvoordeOpmerkelijk beeld in Vilvoorde-centrum woensdagochtend. Een tweeledige bus van De Lijn had zichzelf vastgereden in de kleine straatjes en deed de vlag en enkele gevelstenen van Kapper Sven aan de Guldenschaapstraat sneuvelen. “Hij raakte uiteindelijk door de bocht, maar niet zonder brokken.”

 1. Bonte trekt aan alarmbel: “Kanaalplan stopzetten? Dat is toch geen optie?”
  PREMIUM
  vilvoorde, brussel

  Bonte trekt aan alarmbel: “Kanaalplan stopzetten? Dat is toch geen optie?”

  Het kanaalplan, dat zich richt tegen radicalisme en illegaliteit, houdt op met bestaan in Vilvoorde, de enige stad buiten het Brusselse gewest dat daar deel van uitmaakt(e). “Maar die problematiek is nog helemaal niet van de baan. Het kanaalplan moest net geïntegreerd worden voor lange termijn. Het stopzetten is een cruciale fout”, luidt burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte de alarmbel.
 2. Terugkerende Nora uit Syrië baart Jong N-VA Vilvoorde zorgen
  vilvoorde, schaarbeek

  Terugkeren­de Nora uit Syrië baart Jong N-VA Vilvoorde zorgen

  Jong N-VA Vilvoorde maakt zich zorgen over een van de zes IS-vrouwen dat deze week terug naar België keerden. Nora V. is afkomstig van Schaarbeek maar was gehuwd met een gesneuvelde Vilvoordenaar. “We vrezen dat ze hier straks weer vrij rondloopt en misschien oude banden aanhaalt in Vilvoorde. Het laatste wat we willen is natuurlijk dat deze vrouwen hier opnieuw jongeren tot radicalisering aanzetten”, aldus Bergers.