Carnaval in betere tijden.
Volledig scherm
Carnaval in betere tijden. © EPA

Carnavalpakket te winnen met fotowedstrijd

VilvoordeCarnaval gaat niet helemaal ongemerkt voorbij in Vilvoorde, al kan de stoet zelf om bekende redenen niet doorgaan. Stad Vilvoorde zorgde er samen met de Carnavalsraad voor dat kinderen het wel kunnen vieren in de klas, én ze maken kans op een leuke prijs. 

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Fitnessen in de zon: fitnessclubs zetten toestellen buiten uit protest tegen verplichte sluiting
  Vilvoorde

  Fitnessen in de zon: fitness­clubs zetten toestellen buiten uit protest tegen verplichte sluiting

  129 fitnessclubs in heel België voeren zondag op een ludieke manier actie tegen de verplichte sluiting van de centra. Met de actie ‘Fitness Open Now’ plaatsten ze elk maximaal drie toestellen voor hun gesloten deuren als noodkreet om de fitnessen te heropenen. “Want dagelijks sterven tachtig mensen aan gezondheidsaandoeningen en dat kunnen fitnessclubs net mee voorkomen”, zegt Bart Colombie van Fyzix Vilvoorde.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"