Fred Luyckx (midden) is tevreden dat zijn Voluit Respect deel uitmaakt van de PRO-beweging.
Volledig scherm
Fred Luyckx (midden) is tevreden dat zijn Voluit Respect deel uitmaakt van de PRO-beweging. © Lukas

Burgerpartij Voluit Respect sluit zich aan bij PRO-beweging

De burgerpartij Voluit Respect heet voortaan PRO Voluit Respect. Oprichter Fred Luyckx besloot met zijn partij toe te treden tot ‘Ik ben PRO – de burgerlobby’, een koepel van burgerlijsten in Vlaams-Brabant. Doel van de toetreding is meer inspraak te krijgen bij grote dossiers.

0 reacties

 1. Padel is dé hype van het moment: op deze plaatsen in Brussel en de rand kan je de populaire sport beoefenen
  PREMIUM
  Brussel/Vlaamse rand

  Padel is dé hype van het moment: op deze plaatsen in Brussel en de rand kan je de populaire sport beoefenen

  Voetballen is verboden. In grote groep fietsen mag evenmin. Ook indoortennis is voorlopig nog niet toegestaan door het coronavirus. En dus zijn we in deze gezondheidscrisis massaal beginnen te padellen. Heb jij nog niet de kans gehad om eens te proeven van de razend populaire mix tussen tennis en squash? Dan kan je in onze regio bij een van onderstaande clubs terecht.
 2. Arnout (29) maakt onderleggers ten voordele van ziek dochtertje van bevriend koppel: “Onverwacht succes dankzij Tourist LeMC en Astrid Stockman”
  PREMIUM
  Elewijt

  Arnout (29) maakt onderleg­gers ten voordele van ziek dochtertje van bevriend koppel: “Onverwacht succes dankzij Tourist LeMC en Astrid Stockman”

  Volgende maand blaast Stella uit Putte twee kaarsjes uit, maar samen met haar ouders heeft het meisje er enkele moeilijke maanden op zitten. Stella lijdt immers aan leukemie. Om haar ouders te steunen, verkoopt jeugdvriend Arnout De Muynck (29) uit Elewijt zelfgemaakte onderleggers. “Maar ondanks dat ze zelf in de miserie zitten, schenken de ouders de hele opbrengst aan het ziekenhuis.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen
  Play

  Gezin ontdekt wie eten van kat altijd komt stelen