Burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte, Schepen van Lokale Economie Didier Cortois en uitbaatster van café De Club Sonja Van Camp.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester van Vilvoorde Hans Bonte, Schepen van Lokale Economie Didier Cortois en uitbaatster van café De Club Sonja Van Camp. © Marc Baert

Burgemeester Vilvoorde wil zelf ‘coronapas’ kunnen opleggen, maar lijkt daarin toch alleen te staan: “Ik ben cafébaas, geen politie”

vilvoordeBurgemeester van Vilvoorde Hans Bonte (Vooruit) wil zelf de bevoegdheid om op te leggen of toestemming te geven voor het gebruik van het Covid Safe Ticket. Maar daar is niet iedereen mee opgezet. Zo gaat Didier Cortois (Open VLD), schepen voor Lokale Economie, alvast niet akkoord en zijn de horeca-uitbaters zelf ook niet gediend met de extra maatregel. “Waarom moet het steeds strenger dan Vlaanderen? Je zet je stad enkel maar in een slecht daglicht en maakt mensen bang.” 

  1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
    Gouden 11
    1

    Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

    Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.