Brugfiguur moet schakel vormen tussen ouders en schoolteam

VILVOORDEHet stadsbestuur van Vilvoorde heeft drie halftijdse brugfiguren aangeworven die de kloof tussen de leef- en schoolomgeving van kinderen uit kansarme gezinnen en gezinnen met een migratieachtergrond moeten dichten.

 1. Machelen en Vilvoorde schakelen over op avondklok: “Van 22 uur tot 6 uur blijft iedereen binnen”
  Play
  Vilvoorde/Machelen

  Machelen en Vilvoorde schakelen over op avondklok: “Van 22 uur tot 6 uur blijft iedereen binnen”

  Dinsdag heeft de Vlaamse regering nieuwe, striktere maatregelen aangekondigd. Deze zouden vanaf vrijdag ingaan. Vilvoords burgemeester Hans Bonte besluit sneller te schakelen, en de maatregelen versneld in te voeren. “Anders verliezen we echt te veel tijd”, reageert Bonte (sp.a). Daarnaast wordt in Vilvoorde en Machelen boven op de afgekondigde maatregelen, ook de avondklok wordt vervroegd: je mag er niet meer buiten komen tussen 22 uur en 6 uur.
 2. 9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!
  PREMIUM
  Steenhuffel/Wolvertem/Grimbergen/Vilvoorde/Hoeilaart/Overijse

  9 keer pasta bolognese in jouw buurt: omdat een goede spaghetti er altijd in gaat!

  Aan iedereen die op vrijdag altijd pasta eet: proficiat. Aan iedereen die vanaf nu pasta eet op vrijdag: ook proficiat! De horecazaken uit de buurt hebben veel te bieden. Er is voor elk wat wils in de buurt. Wil je een viergangen menu op sterrenniveau, dan kan dat. Net zoals je een goede steak, een pizza of een pot vol au vent op grootmoederswijze kan afhalen. Heb je geen zin om achter het fornuis te kruipen na een lange werkweek vanuit je eigen kot, maar heb je goesting in een feelgoodpasta? Wij lijsten de 9 pasta bolognese toppers uit de regio voor je op.
 1. Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit
  Play

  Zo straf ziet koffie er van heel dichtbij uit

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk