Broeilab hield al twee succesvolle pop-upwedstrijden .
Volledig scherm
Broeilab hield al twee succesvolle pop-upwedstrijden . © RV

Broeilab dringend op zoek naar nieuwe panden: Vereniging bestaat anderhalf jaar en heeft al 20 startende ondernemers op wachtlijst staan

Broeilab bestaat nog maar anderhalf jaar en heeft nu al een wachtlijst van twintig starters die op zoek zijn naar een geschikt pand. Ze organiseerden reeds pop-up wedstrijden mét succes. Afgelopen tijd konden dertien starters in een pand terecht en ondertussen hebben er drie een succesvolle doorstart gemaakt. Door de grote belangstelling zijn ze naarstig op zoek naar panden.

0 reacties

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).