Komt er een bos op de Uplace-site van elf hectare groot? Als het van burgemeester Hans Bonte afhangt wel, maar zijn collega De Groef loopt niet warm voor het plan.
Volledig scherm
Komt er een bos op de Uplace-site van elf hectare groot? Als het van burgemeester Hans Bonte afhangt wel, maar zijn collega De Groef loopt niet warm voor het plan. © Foto Pieterjan Luyten

"Bos op Uplace-site? Te gek voor woorden"

VILVOORDE/MACHELENDe spanningen tussen de twee sp.a-burgemeesters van Vilvoorde en Machelen blijven oplopen. Andermaal is de Uplace-site het twistpunt. "Een bos op die plek? Te gek voor woorden." Machels burgemeester Jean-Pierre De Groef maakt brandhout van het ballonnetje dat Hans Bonte gisteren opliet.

 1. Heleen (34) en zoontje René (4) zwaargewond, maar buiten levensgevaar na frontale botsing: “Een mirakel dat het niet nog erger is”
  PREMIUM
  Boezinge/Diegem

  Heleen (34) en zoontje René (4) zwaarge­wond, maar buiten levensge­vaar na frontale botsing: “Een mirakel dat het niet nog erger is”

  “Ze kropen door het oog van de naald, maar gelukkig zal alles opnieuw goed komen.” Een dag nadat zijn dochter Heleen (34) en kleinzoon René (4) uit Boezinge bij Ieper betrokken raakten bij een zware frontale botsing op enkele honderden meters van hun woning, haalt Jan Annoot enigszins opgelucht adem. Zijn dochter brak een been, zijn kleinzoon liep een dubbele dijbeenbreuk en een schedelbreuk op. Een verkeerd ingeschat inhaalmanoeuvre van een tegenligger is volgens de verkeersdeskundige de enige oorzaak van het ongeval.
 1. Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"
  Play

  Jen Ellis deed Bernie Sanders zijn wanten cadeau: "Ik vind het mooi dat ze zo ver zijn gekomen"

 2. Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalisten: "Man, geef me toch even!"
  Play

  Ook Biden krijgt het soms op zijn heupen van journalis­ten: "Man, geef me toch even!"