Boekenstoet Vilvoorde tijdens de vorige editie met voorleesmoment en diploma uitreiking
Volledig scherm
Boekenstoet Vilvoorde tijdens de vorige editie met voorleesmoment en diploma uitreiking © Dieter Nijs

Boekenstoet Vilvoorde: Verbindende voorleesmomenten voor iedereen

 1. Interza en Incovo blikken terug op 11 maanden werken met kredietregeling: “Hoge tevredenheid bij de mensen, zwaar financieel verlies voor ons”
  Vilvoorde Zemst Machelen Meise Londerzeel Zaventem Wezembeek-Oppem Steenokkerzeel Kampenhout Wezembeek-Oppem Kraainem

  Interza en Incovo blikken terug op 11 maanden werken met kredietre­ge­ling: “Hoge tevreden­heid bij de mensen, zwaar financieel verlies voor ons”

  Intercommunales Interza en Incovo blikken na elf maanden terug op hun eerste ervaring met het nieuwe systeem inzake afvalkrediet. “Voor het eerst kreeg elk gezin 25 euro aan krediet per jaar voor recycleerbaar afval dat ze gesorteerd bij ons binnenbrengen”, zegt directeur Jan Buysse. “97% van de gezinnen kwam toe met dat krediet.”
 2. REPORTAGE. Op parcoursverkenning: Winterpret palmt vanaf vandaag Brusselse binnenstad in
  PREMIUM
  Brussel

  REPORTAGE. Op parcours­ver­ken­ning: Winterpret palmt vanaf vandaag Brusselse binnenstad in

  De straten van de Brusselse binnenstad zijn sinds vandaag opnieuw gehuld in goudwitte kerstverlichting, houten kerstchalets en de geur van glühwein. De kerstmarkt Winterpret maakt na een jaar afwezigheid haar comeback - met coronapas en mondmasker weliswaar. Wij trokken net voor de officiële opening al langs vijf chalets waar de eindejaarsgezelligheid van afdroop. “Het is een speciale editie, het wordt afwachten hoeveel bezoekers we krijgen.”