Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images/EyeEm

Bejaarde man speelt koerier voor drugsbende: “Op 5 maanden tijd 60.000 euro verdiend”

PeutieEen zeventigjarige man verdiende ruim 60.000 euro voor verschillende koerierdiensten in opdracht van een drugsbende. “Ik dacht écht dat ik enkel geld vervoerde”, klonk het tegen de politie.

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Dikke maand nadat speler scheidsrechter aanviel, opnieuw wedstrijd van Infinity Vilvoorde stilgelegd: “Wie onze visie niet volgt, vliegt buiten”
  PREMIUM

  Dikke maand nadat speler scheids­rech­ter aanviel, opnieuw wedstrijd van Infinity Vilvoorde stilgelegd: “Wie onze visie niet volgt, vliegt buiten”

  De wedstrijd tussen KOVC Sterrebeek en Infinity Vilvoorde in derde provinciale B is zaterdagavond vroegtijdig stopgezet na een geval van verbale agressie. Twee spelers van de bezoekende ploeg scholden de scheidsrechter de huid vol. Het was niet de eerste keer dat er agressie optreedt bij Infinity Vilvoorde. Begin vorige maand werd ook een match van de B-ploeg vroegtijdig afgefloten. Voorzitter Carim Fnine is het grondig beu, en heeft een plan klaar.
  Vilvoorde
 3. Opnieuw fietsster in Zenne beland, menselijke ketting kan Nele (40) redden: “De stroming is daar zo sterk, ik begrijp dat Imane niet uit het water geraakte”

  Opnieuw fietsster in Zenne beland, menselijke ketting kan Nele (40) redden: “De stroming is daar zo sterk, ik begrijp dat Imane niet uit het water geraakte”

  Nog geen twee maanden nadat Imane (25) in de Zenne viel en verdronk, belandde dinsdag opnieuw een fietsster in het water. Deze keer liep het goed af, dankzij alerte voorbijgangers die een mensenketting vormden om Nele (40) uit Mechelen te redden. “Is het nog verantwoord om deze fietssnelweg te gebruiken?”, vraagt burgemeester van Zemst Veerle Geerinckx (N-VA) zich af. Nele raakte lichtgewond, maar is vooral erg geschrokken. Ze vertelt hoe ze in het water terechtkwam.
  Zemst