Bar Jeanne in Vilvoorde is sinds dit weekend open. Séverine (rechtstaand) is de uitbaatster van de zomer- en winterbar.
Volledig scherm
Bar Jeanne in Vilvoorde is sinds dit weekend open. Séverine (rechtstaand) is de uitbaatster van de zomer- en winterbar. © Dieter Nijs

Bar Jeanne opent deuren: “Mensen vakantiegevoel in Vilvoorde bezorgen”

VilvoordeIn de pachthoeve van het Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde heeft Séverine Dargent (47) vrijdag haar zomer- en winterbar Bar Jeanne geopend. Tot december kan je er terecht voor een hapje en een drankje, maar ook voor allerlei activiteiten. “Ik wil de mensen echt een vakantiegevoel in eigen stad bezorgen”, aldus Séverine.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.