tablets van Ricoh voor AZJP
Volledig scherm
tablets van Ricoh voor AZJP © AZJP

AZ Jan Portaels krijgt tien tablets cadeau

Bij AZ Jan Portaels viel weer een cadeautje in de bus. Gezien de geïsoleerde doelgroep grotendeels 60-plussers zijn, is digitaal contact houden niet altijd vanzelfsprekend. Ricoh Belgium schonk dinsdag tien tablets aan AZ Jan Portaels en gaat er in totaal minstens honderd schenken aan verschillende ziekenhuizen in België.

  1. Grote inzamelactie voor Turkije en Syrië in Paleis 11 meteen gigantisch succes: “Sinds de deuren openden is het één grote overrompeling. De solidariteit is enorm”
    Brussel/Vilvoorde

    Grote inzamelac­tie voor Turkije en Syrië in Paleis 11 meteen gigantisch succes: “Sinds de deuren openden is het één grote overrompe­ling. De solidari­teit is enorm”

    De stad Brussel is samen met enkele verenigingen en Brussels politicus Sevket Temiz, die zelf Turkse roots heeft, een inzamelactie gestart voor de inwoners van de door de aardbeving getroffen regio in Turkije en Syrië. Tot en met 19 februari is Paleis 11 het centrale inzamelpunt. “We aanvaarden enkel goederen die écht nodig zijn”, aldus Temiz. Ook in Vilvoorde is de solidariteit groot.