De 24-jarige Axelle Bel uit Vilvoorde.
Volledig scherm
De 24-jarige Axelle Bel uit Vilvoorde. © Marc Baert

Axelle (24) biedt luisterend oor aan naasten van kankerpatiënten: “De hersentumor van mijn zus triggerde mijn depressie”

Axelle Bel (24) uit Vilvoorde wil de aandacht vestigen op het tekort aan psychologische hulpverlening voor de naasten van kankerpatiënten. Zelf weet ze maar al te goed hoe belangrijk dat is. Haar jongere zus kreeg te kampen met een hersentumor, daar hield Axelle zelf een depressie op na.

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Zwangerschapskledij en fotostudio voor mama’s en hun baby straks onder één dak in Vilvoorde
  vilvoorde, zemst

  Zwanger­schaps­kle­dij en fotostudio voor mama’s en hun baby straks onder één dak in Vilvoorde

  Joke Van Eeghem (32) en Marijke Pots (36) weten wat ze zelf misten tijdens en na hun zwangerschappen. Ze slaan de handen in elkaar met een duowinkel die het gat in de markt moet opvullen. De ene spitst zich toe op fotografie voor mama’s in spe en pasgeboren baby’s, de andere verkoopt zwangerschapskledij én heeft het grootste aanbod trouwkledij voor zwangere vrouwen in heel België.