Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Baert Marc

Auto-inbreker opnieuw op heterdaad betrapt: “Parfum, USB-sticks en zonnebril bij zich”

VilvoordeEen auto-inbreker riskeert een bijkomende celstraf van zes maanden. Een van zijn slachtoffers betrapte hem op heterdaad en belde vervolgens de politie.

 1. Eindelijk zomer! We selecteerden 7 streekbieren van lokale brouwers uit de Brusselse rand: deze aanraders kun je alvast koud zetten
  PREMIUM
  vilvoorde, grimbergen, kampenhout, sterrebeek, kapelle-op-den-bos

  Eindelijk zomer! We selecteer­den 7 streekbie­ren van lokale brouwers uit de Brusselse rand: deze aanraders kun je alvast koud zetten

  De horeca is weer open, het zonnetje kondigt de zomer aan en dus kunnen we weer een heerlijke dorstlesser gebruiken. Wie België zegt, zegt bier. Een glas met tinten van korenblond tot mahoniebruin en daar een schuimende kraag op. Dat lonkt toch als geen ander? In het buitenland kennen ze ons van grote merken, maar de voorbije jaren schieten kleine lokale brouwerijen als paddenstoelen uit de grond. Bieren die streekgebonden zijn door het gebruik van lokale producten of typische ingrediënten. We geven jullie graag wat inspiratie mee. Zowel lichte biertjes als een stevig exemplaar staan in onze lijst, vooral de tripels zijn deze zomer een hit.
 2. Nu Pukkelpop handdoek in ring gooit, is Paradise City duidelijk: “Ons festival gaat zéker door”
  Perk

  Nu Pukkelpop handdoek in ring gooit, is Paradise City duidelijk: “Ons festival gaat zéker door”

  Pukkelpop trok vrijdag de stekker uit haar editie van dit jaar en dus is er ook onzekerheid over andere festivals. Maar bij Paradise City is men duidelijk: er zal op 13, 14 en 15 augustus gefeest kunnen worden op het kasteeldomein de Ribaucourt in Perk. Nu antigeentesten ook toegestaan zijn, zal Paradise City die testen ook aan de ingang aanbieden. “Dat zal tegen een klein bedrag zijn”, klinkt het.
 1. Al 870 tickets verkocht, maar geen groen licht voor Thé Dansant: “Beslissing kwam heel hard aan”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Al 870 tickets verkocht, maar geen groen licht voor Thé Dansant: “Beslissing kwam heel hard aan”

  Slechts nieuws voor wie al een ticketje gekocht had voor Thé Dansant op zondag 1 augustus in het Domein Drie Fonteinen in Vilvoorde. Het stadsbestuur geeft de organisatoren namelijk geen vergunning. De oorzaak? Corona, maar ook een tekort aan ordehandhavers dat weekend. “Ook al is het in openlucht, 3.000 man samenbrengen is in deze periode nog niet verantwoord”, zegt burgemeester Hans Bonte.